Lontoossa on vain yksi nukkekotikauppa ja sekin niin kaukana keskustasta, Barking roadilla, että sain vasta nyt matkattua sinne. London Dolls House Shop on pieni kauppa, jonka toista puolta hallitsee herra 1:1 rakennustarvikkeineen ja toista puolta rouva 1:12 tavaroineen. Valikoima ei ollut mitenkään  erityinen, mutta jotainhan oli ostettava kun kerran moisen matkan tein helteisenä kesäpäivänä.

Hankin myös muutaman kirjan. Tilasin kirjat postimyynnistä ja ne tulivat jo seuraavana päivänä. Halina Pasierbskan kirja Museum of Childhoodin nukkekodeista maksoi museossa 34 puntaa, Amazonilla 17,30 (sain vinkin ihanalta rouvalta museon infossa).

Tässä kaikki ostokseni. Sermiin ihastuin oikopäätä, se tulee nonnan makuhuoneeseen ja korujahan naisella ei koskaan ole liikaa.  Muotoonleikatut puut löytänevät paikkansa portin pielestä. Olen haeskellut pyöriä vaunuihin, mutta jouduin sitten ostamaan koko vaunut.  Nukkekotikauppaan löytyi uusi sininen talo. Purjelaiva, kipsikoriste ja katulamppu (löytyi vain 1) tulevat joskus olemaan tarpeeseen.

Pikkuiset vaunut ja vaaleanpunainen laukku+kenkä ovat Harrodsin avaimenperistä, kipinäsuojus samaisen tavaratalon jääkaappimagneetti.

Kipinäsuoja lähemmin ja pikkumökki, joka löytyi lahjatavarakaupasta Westfieldistä.

Nonnan uudet korut

ja vielä uudet kirjani.