Viime vuoden hyvien markkinakokemusten ja ostosten innoittamina ajelimme jälleen kolmen naisen porukalla Forssaan markkinoille. Meillä oli onnistunut reissu ja kaikenlaista ihanaa ja tarpeellista tarttui mukaan,

Hella huuvineen on Anne Hirvikalliolta, kuparipannu, patalaput, puukko, patasuti Riitta Kalevalta ja/tai Pia Suvitieltä ja/tai Mirka Saloselta, survin ja purkit Johanna Frilanderilta, matot Pirjo Salmulta, kapiokirstu, lyhty ja jugendtyyny Maria Malmströmiltä, kissa Hanna Meroselta ja pellavaliina Nasulta.

Kapiokirstu jäi viime vuonna saamatta, siksipä olimme nyt paikalla jo hyvissä ajoin ja nyt olen Marian tekemän vihreän kirstun onnellinen omistaja. Eikö ole ihana:

Hannan huovuttama kissa vei sydämeni heti ensi silmäyksellä. Turun Flikkojen Eijan onki näyttää kissaneitoa kiinnostavan, taitaa olla kala-aterian toiveissa.

ongessa on koukku ja kaikki

Hymypatsaat ovat Mirka salmen käsialaa, kynnysmatto Johanna Järvenpään pöydästä, pienet kalusteet Pienen Nukkekotikaupan ja jugendtyyny Maria Malmströmin.

Aivan ihana nukkekodin nukkekoti on Titta ja Isto Saarisen käsialaa

ja katsokaapa näitä pikkuruisia kalusteita talon sisällä

Pellavaliinan on virkannut ja ommellut Nasu

Mirka Salmen pykkipojat ja juuriharja Nukkekotyhdistyksen arpajaisissa lohdutuspalkintona saadussa paljussa

Tässä vielä kaikki ostokseni. Listoja, kaappi, tikkaat, möbel-kitti ja helmet ja helat Dolorekselta, pitsi Japirilta, verenpisarakitti Katriina Alaselta. Kaikki tekijät eivät ehkä menneet ihan oikein, mutta korjatkaa, kiitos.